Mange mennesker bruger en stor del af døgnets timer på en arbejdsplads. Nogle mennesker sidder på kontor eller i mindre lokaler, og derfor er det enormt vigtigt at have et godt indeklima. Det er desuden også vigtigt at mindske arbejdsskader, blandt andet fra statisk arbejde, eller computer med ergonomisk udstyr. Læs med her.

På arbejdspladsen er det både vigtigt, at det fysiske arbejdsmiljø er i orden, men også det psykiske. Når man taler om det fysiske så handler det blandt andet om den rette belysning. Der bør hverken være for mørkt, eller være generende skarpt lys som kan påvirke negativt. En rigtig vigtig del af det fysiske arbejdsmiljø er ergonomi. Sidder man på kontor, er det vigtigt, at man har den rigtige stol, samt bord.

Det psykiske arbejdsmiljø dækker blandt andet over god dialog mellem medarbejderne, samt plads til ris og ros. Det er også vigtigt at der er både respekt og støtte i blandt både ledere og medarbejdere.

Den rette temperatur på arbejdspladsen

For at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø, er det vigtigt med den rette temperatur. Det er selvfølgelig vigtigt, at man husker at få luftet ud i lokalerne. En temperatur som, hverken er for kold eller for varm er også relevant. Det kunne være en mulighed at tjekke op på om der kan blive installeret en luft til vand varmepumpe i et eller flere rum.

Ikke nok med, at en varmepumpe er mere miljøvenlig, så er der også penge at spare på forbruget. En luft til vand varmepumpe kan også være rigtig god at installere i private hjem. Varmepumpen kan nemlig hjælpe med at opvarme lokalet, samtidigt med at, støv og lignende blive fanget i filteret. Dette er med til at give at få luften til at cirkulere bedre.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.