Mange mennesker lever et stresset liv. Det er særligt i hverdagen, hvor man både skal få karrieren, familien, og dagligdagen generelt, til at gå op. Måske, er man vant til at stå op sammen med fuglene, for at gøre børnene klar til skolen, og så afsted på arbejdet. Fritidsinteresser, motion og socialt samvær bliver måske helt eller delvist nedprioriteret, fordi der simpelthen ikke er nok timer i døgnet. Har man fuld fart på karrieren, betyder det typisk også, at man har svært ved at holde fri, når man faktisk har fri. Og den evne er god at mestre. Læs med her.  

1. Har du hund? 

Du tænker måske, hvad har det med sagen at gøre? Faktisk er hundene enormt gode at være sammen med, når man er stresset. Når man kæler for hunden, så kan der nemlig ske en beroligende effekt. En gåtur med hunden, kan også være gavnlig på mange måder. Både du og hunden får motion og er ude i naturen. Og så kan man nemlig også koble bedre fra. Er det koldt udenfor, og skal du ud og gå med hunden, så bør du måske overveje at kigge på hundedækkener

2. Lær at meditere 

Meditation er godt for hovedet. Det er også en skill, som er rigtigt god at kunne, men det kan også tage lidt tid at lære. Det er ikke fordi man behøver at meditere i særligt lang tid hver dag, men det kan altså gøre noget ved hjernen.  

3. Afled tankerne med noget interessant 

Find eventuelt et eller andet du kan fordybe dig i. Hvad enten det er en sportsgren eller en hobby af en eller anden art. Selvom, det kan være svært at finde tiden, bør man også huske at prioritere andet end bare hverdag, rutiner og arbejde.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.