Enhver virksomhed, der gerne vil gøre arbejdspladsen og de ansatte mere hygiejniske, burde overveje at installere berøringsfrie vandhaner. Selvom de nok er dyrere end de fleste vandhanemodeller, er der store fordele at hente i denne investering, fordele der både ses direkte og indirekte. Berøringsfrie vandhaner – og andre produkter, såsom skraldespande – er en gevinst både for firmaet og for de ansatte.

Konventionelle vandhaner – mere uhumske, end man tror!

Mange tænker ikke over, hvor mange bakterier der må være på vandhaner. Men når man for eksempel har været på toilettet, skal man normalt første dreje på håndtaget, og derfor efterlader man selvfølgelig også meget snavs, mikroskopiske baktier og vira, som den næste, der drejer på håndtaget, kan få med sig. Dette er særligt uhumsk, hvis det er et offentligt toilet, eller hvis ens arbejdsplads har mange mennesker ansat.

En god måde at bekæmpe usundhed

Hvis man har automatiske og berøringsfrie vandhaner, tænder de så snart en sensor opfanger bevægelse under vandhanen, og slukker når man trækker hånden væk. På den måde behøver man slet ikke at tænke på hygiejnen eller på sygdomsfaren, der er ved almindelige vandhaner. Man skærer derfor ikke bare ned på de sygdomsdage, arbejdstagerne tager, ved at investere i en berøringsfri vandhane, man gør også samfundet sundere og renere.

Få også berøringsfrie skraldespande

Det er ikke bare vandhaner, som i dag benytter sig af sensorteknologi til at blive opereret, også skraldespande gør det. Med en berøringsfri skraldespand behøver man blot at føre hånden med affald hen til toppen, så åbner den automatisk låget, og lukker den igen, når man har dumpet skraldet.
Ligesom med vandhanerne behøver man derfor ikke at røre ved en genstand, der sandsynligvis indeholder mange bakterier fra madrester. Det gør også, at man ikke behøver at se på eller lugte til det samlede assortiment af gammelt affald, hvilket der nok ikke er nogen der holder af, så en berøringsfri skraldespand er endnu et glimrende valg for den hygiejnebevidste chef.

Øg produktiviteten på arbejdspladsen

Der er flere subtile fordele ved berøringsfrie og hygiejniske genstande, end bare mere sundhed. Arbejdsmiljøet bliver bedre, og de ansatte vil holder mere af at være der. Dette vil både øge den generelle tilfredshed med at arbejde der, samt produktionsudbyttet, så man kan sagtens forestille sig, at installeringen hurtigt tjener sig hjem.

De ansatte kan også inspireres af det arbejde, der bliver lagt i hygiejnen, og selv prøve at blive sundere. Det kan være ved at vaske hænder grundigere, eller ikke at lade skrald flyde på bordene. Dermed kan berøringsfrie produkter øge hygiejnen på mange områder.

Professionelt og moderne look

Udover de mere praktiske fordele ved berøringsfrie haner og skraldespande, er der det rent æstetiske. Sensorbaserede apparater er ved at blive normale, men de giver stadig et meget professionelt og moderne indtryk, hvilket altid er et plus for en arbejdsplads. Det gælder både for det indtryk, besøgende får, og for de ansattes oplevelse. Det er derfor en nem måde at forbedre ens firmas look på, og generelt gøre det sjovere at begå sig på arbejdspladsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.