takeaway

Hvis du arbejder på en arbejdsplads, hvor man ofte arbejder sent eller bare mangler en lækker frokost og en god tradition, er takeaway måske lige løsningen for dig. Der findes en masse forskellige restauranter og lignende, som leverer alt muligt lækkert mad, som passer perfekt til dig, som har meget arbejde at se til. Udover at være det nemme og bekymringsfrie valg, kan det også blive startskud til et fællesskab på arbejdet. I kan lave det til en tradition, som I ser frem til, hvor I eksempelvis bestiller takeaway hver fredag i frokostpausen, eller hver gang I arbejder over. Således kan takeaway gøre mange ting på arbejdspladsen langt nemmere.

Styrk fællesskabet ved at spise sammen

Med takeaway bliver man ikke kun mæt og tilfredsstillet – man kan, hvis man er mange om det, få et helt fællesskab op at køre omkring at bestille takeaway. Når alle har deres egen mad med, kan det nemt blive en opdelt frokostpause, både fordi folk selv kan bestemme, hvornår de spiser, og om de overhovedet vil spise, men også fordi man ikke vil få den samme glæde og opstemthed, som man får af at være mange om et rigtig lækkert måltid. Hvis I er mange, der planlægger en fælles frokost eller anden anledning, hvor man kunne bestille takeaway, bliver det pludselig en hel anden sag, som faktisk kan styrke fællesskabet på arbejdspladsen.

Lav det til en tradition

Hvis der er opbakning om det, kan det faktisk være en super fin ide at lave bestilling af takeaway til en tradition. I kan eksempelvis aftale, at I hver fredag bestiller takeaway til frokostpausen for at samle alle, runde ugen af og sige god weekend. Det kan også være en tradition, at I får takeaway leveret hver gang, I skal arbejde sent eller har et langt møde om aftenen. På den måde bliver det en ting, som mange ser frem til, selvom det at arbejde sent på ingen måde er morsomt – men det kan det måske blive, hvis man er forberedt på, at der er god mad og godt selskab. Det at have en tradition som denne kan også være med til at samle kollegerne og styrke fællesskabet på arbejdspladsen.

Bestil lækker og billig takeaway

Hvis du tænker at dette lyder som en forholdsvis dyr tradition, behøver du bestemt ikke at frygte det. For i flere tilfælde kan takeaway muligheden være lige så billig som den hjemmelavede løsning. For eksempel kan du her finde en rabatkode, som kan bruges i forbindelse med bestilling af takeaway. Denne kode fungerer mange steder og gør din bestilling en del billigere. Du kan også her finde et godt tilbud på takeaway udbringning for en anden kæde. På denne simple og billige måde kan du og dine kolleger bestille lækker takeaway, starte nye traditioner og gøre det hele lidt nemmere for jer selv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.