arbejdsplads

Ude i samfundet findes der mange gode arbejdspladser og chefer. Men uheldigvis findes der også nogle, der er knap så dygtige til deres stillinger. Som chef er det vigtigt at du giver støtte og god arbejdsmoral til dine ansatte. Vis dem engang imellem, at du sætter pris på det arbejde, de udfører for dig og din virksomhed ved at sende dem af sted på en afbudsrejse med all-inclusive.

Hvorfor er en god chef vigtig?

De fleste ved, at hvis man er en god chef, så vil de ansatte også yde noget mere, mens de er på arbejde. Det mindsker både sygdom og utilfredshed iblandt kollegaerne. Jo mere dine ansatte yder, jo flere penge tjener din virksomhed. Du kan som chef gøre rigtig meget for at dine ansatte føler sig godt til rette, mens de er på arbejde.

 • Sørg for god tone iblandt alle ansatte
 • Hold ro og orden
 • Vær nogle gange den sjove chef
 • Selvom der er presset perioder, så nyd det, og giv f.eks. dine ansatte en ekstra bonus
 • Jævnlige morgenmøder og morgenmad, så alle kender virksomhedes mål
 • Sørg for, at dine ansatte holder deres ferie.

Hvordan kan man belønne sine medarbejdere?

Hvis I lige har haft en lang periode med stress og jag, kan det være en stor fordel at sende dem på en afbudsrejse. Det kan godt være at, det er en stor udskrift i virksomhedens økonomiske post, men dine ansatte vil til gængæld også yde ekstra meget efter sådan en tur. Det vil gøre, at din virksomhed vil komme til at tjene endnu flere penge på længere sigt.

Forestil dig, dine ansatte knokler hver eneste dag. De har lange dage, hårdt fysisk arbejde på den ene eller anden måde samt nogle måske bukker under for stress. Hvad vil i sidste ende blive dyrest for dig og din virksomhed? Hvis du vælger at bruge afbudsrejser som belønning for deres arbejde, ville du få:

 • Friske og veludhvilet ansatte tilbage
 • God stemning
 • Intern kommunikation
 • Oplevelser
 • Lære at kende dine ansatte som mennesker i stedet for robotter
 • Større omsætning i virksomheden.

Når man belønner sine ansatte med f.eks. en afbudsrejse, føler de også, at du som chef værdsætter dem og deres job. Det giver mindre sygdom på arbejdspladsen. Dine ansatte vil være ved dit firma i mange år, og de ved, at det kan betale sig med lange dage og hårdt arbejde. 

Virksomhedsstrategi

Hvis du er en lille virksomhed, er det ikke sikkert ovenstående kan lade sig gøre – endnu. Hvorfor ikke få gang i strategien, så du netop kan få ovenstående til at blive en realitet. Med denne guide kan du som chef blive klædt godt på med den bedste økonomiske viden og vejledning. Med en virksomhedsstrategi vil der pludselig åbne sig nogle døre, som ikke før er set i din virksomhed. Så selvom der er travle perioder, vil dine ansatte yde så meget mere, at det her kan blive en realitet. Det kræver benhårdt arbejde fra din side som chef. Selvom du er chef, skal du også arbejde for at nå virksomhedens mål og strategi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.