Få styr på økonomien med en dygtig revisor

1 måned siden

By : Estruphus 0 Comments Som selvstændig
Hvis man driver en virksomhed, er det ekstremt vigtigt at økonomien er i orden. Det gør både, at man opdager nemme måder at spare penge på, men også at ens regnskab er i orden. For eksempel kontrollerer revisorer, om der er de rigtige bilag til regnskabet, samt om virksomhedens kontoplan overholdes.

Revisorers opgave er at sætte regnskabet tydeligt op, så man let kan se, om de gældende regler bliver overholdt. Da virksomheder er så store og indviklede, kræver det et trænet øje at kunne finde hoved og hale i alle kontoerne, deres udtrækninger og betalinger. Heldigvis er der mange erfarne revisionsfirmaer i Danmark, og man kan derfor få styr på regnskabet billigt.

Når det gælder om at vælge den rigtige revisor, er det en god idé at lede efter et statsautoriseret revisionsfirma. Her er man sikker på, at revisorerne har haft en omfattende uddannelse, som gør dem egnede til at tackle ethvert problem, der kunne dukke op i regnskabet. Der er en bred vifte af opgaver, sådanne folk egner sig til. De kan for eksempel yde økonomisk rådgivning, eller udarbejde regnskabet helt fra bunden, og de kan lave bogføring. Det kan derfor være en let løsning, hvis ikke du selv har erfaring med denne opgave.

Invester også i eksterne harddiske


Når det kommer til firmaets økonomi, kan man næsten ikke blive for sikker. Derfor er det en god idé, i forbindelse med revisionen, at man investerer i nogle gode, eksterne harddiske. Mange virksomheder har ikke deres filer og dokumenter liggende på nette, af frygt for hackere, men at have dem fysisk er også en stor risiko. Hvis uheldet skulle være ude og systemet går ned, kan man ende med at miste dokumentation for uger eller måneder - eller mere. Det er nogle gange uopretteligt skade, selv for den dygtigste revisor.

Derfor er det en god idé at investere i eksterne harddiske, hvor man jævnligt laver backup på filerne. Med en ekstern backup er man både fuldstændigt beskyttet fra online tyveri og spionage, men også for fysisk destruering. Pengene kan ikke være givet bedre ud. Det er forskelligt fra firma til firma, hvilken slags harddisk man har brug for, men der er også mange at vælge imellem.

Forbedr arbejdet med iPad-minis til medarbejderne


Nu da du alligevel kigger efter en ekstern harddisk, kan det være en god idé at overveje andre teknologiske investeringer. iPad-mini er for eksempel en tablet, som gør det supernemt for medarbejderne at gøre deres arbejde - ikke bare i kontoret, men også hjemmefra og på farten. De er nemme at bruge, hurtige, og kan gøre det samme arbejde som en computer - selvom filpladsen måske ikke er den samme. iPadsene er tilmed små, og kan let bæres i tasken, og de er en glæde at arbejde med.

Invester i disse tekniske vidundere, og du vil afgjort mærke de ansattes arbejdsglæde øges - sammen med kvaliteten af deres arbejde. iPad mini kan fås i alskens farver, og med meget forskelligt tilbehør - tastaturer, beskyttende covers, og holdere. Et godt udvalg af dem kan findes her.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Indret kontorets entré så den giver det bedste indtryk til nye kunder
7 måneder siden 0 Comments

Er du ejer eller medejer af en virksomhed med ansatte, som arbejder i kontorlokaler? Har du overvejet, hvor stor en forskel det kan gøre for dine kunder samt dine ansatte, at have en flot og praktisk indretning i entréen til dine kontorlokaler? Det e...

Gode råd til overvågning af lageret
7 måneder siden 0 Comments

Det kan være en rigtig god idé at overvåge sit lager, hvis man har sådan ét i bagenden af sin butik. Uanset hvor stor eller lille både butik og lager er. For når man befinder sig inde i butikken, er der en mulighed for, at nogen kan snige sig ind på...

3 måder at optimere arbejdsmiljøet på arbejdspladsen
1 måned siden 0 Comments

Som virksomhedsejer er der rigtig meget, som du skal tænke på. Det er dig, som skal have det overordnede overblik over medarbejdere, økonomi, udstyr og kunder. Det kan være svært at jonglere det hele, og derfor er det e...