Der er sket rigtigt meget i dit liv siden du blev forældre. Rollen som ny forældre og alt der hører til, har været tidskrævende. Nu skal du så tilbage til arbejdspladsen og dermed implementere dit gamle liv med det nye. Det vil være anderledes, idet du muligvis er nødt til at planlægge dagen en del anderledes end før du fik barn. Der findes dog nogle gode tips til, hvordan du kommer godt tilbage på arbejde efter barsel. Læs med her.  

Styr på alt det praktiske 

Dagen skal ofte planlægges ret grundigt når man måske både skal aflevere i vuggestue inden og efter man er færdig med at arbejde. Det betyder måske, at du er nødt til at skulle anskaffe dig en autostol, hvis du har bil. Hvis du ikke allerede har sådan en til barnet, så er det en god idé at få kigget på mulighederne. Denne side forklarer mere om valg af autostol.  

Selvom, du allerede er godt inde i rollen som forældre, så er der stadig meget nyt at lære. Også når man vender tilbage fra barsel på job igen. Det kan derfor være en god idé at følge de gode råd for opstart på arbejde igen. Der er også en hel del at holde styr på, når man lige pludselig skal have sit barn passet af en anden end en selv.  

De gode tips 

Et godt tip er at holde kontakten med din chef eller leder imens du er på barsel. Ved at holde kontakten i et eller andet omfang, kan du også være opdateret på, hvad der sker på arbejdspladsen. Det kan også være godt at besøge arbejdspladsen imens du er på barsel. Måske, der er nogle kollegaer som gerne vil se den lille ny.  

Ved at være involveret og informeret om, hvad der sker på arbejdspladsen, kan det være nemmere at komme tilbage når barslen er slut. Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at det også skal være i det omfang som man finder passende som forældre. Barselstiden kan også være en glimrende tid til at reflektere over sin karriere og ens ønsker for fremtiden.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.