hjørneskrivebord

Hvis du står og skal investere i et nye skrivebord til kontoret, så burde du stærkt overveje at købe et hjørneskrivebord. Hvis du vælger dette, så får du en masse fordele med i købet. Lyder ikke helt dårligt, vel?

Masser af plads

Hvis du køber et hjørneskrivebord, så er du garanteret masser og masser af plads. Dette er helt perfekt, hvis du har mange ting, som for eksempel en printer eller flere computerskærme, omkring dig. Du kan desuden nemt for fat i de ting, der er på hjørneskrivebordet i forhold til, hvis det var et normalt stort skrivebord. Her skal du ikke læne eller strække dig for at få fat i dine ting – du har dem altid lige indenfor rækkevidde.

Der er mange forskellige slags hjørneskrivebord, og hvis du er lidt et rodehoved, så er det oplagt at vælge et med skuffer – eller måske et med et indbygget reolmodul med hylder. Så er du sikker på, at du har masser af plads omkring, så du nemt kan gemme dine ting væk, hvis du vil have et ryddet skrivebord. Samtidig kan du jo altid lige gemme en snack eller to i en af skufferne, hvis du går hen og bliver lidt lækkersulten hen på eftermiddagen. Smart, ikke?

Udnyt pladsen i rummet

Hvis du har et normalt skrivebord, som du sætter i et hjørne, så kan det hurtigt komme til at fylde så meget, at du ikke kan få udnyttet pladsen rundt om optimalt. Ved at vælge et hjørneskrivebord så udnytter du hele hjørnet i rummet – samtidig med, at du jo få masser af plads at arbejde ved.

Hvis I er mange, der sidder på et åbent, stort kontor så kan du også benytte et hjørneskrivebord som en slags rumdeler. Dette kan du gøre enten ved at sætte skrivebordet ud fra en af væggene eller bare sætte det frit ude i rummet – vælg det, der giver mest mening i forhold til resten af rummets indretning. På den måde så kommer du til at føle, at du er lidt isoleret fra de andre, og har dit eget space at arbejde i samtidigt med, at du stadig let og uden problemer kan komme i kontakt med dine kollegaer.

Nemt at matche til din og kontorets stil

Der er en masse valgmuligheder, når det kommer til materialer og farver på et hjørneskrivebord. Det skal selvfølgelig matche resten af kontorets stil. Hvis det er et meget moderne kontor, så er det oplagt at gå efter hvide hjørneskriveborde med stålstel. Dette er meget stilrent og enkelt, og vil passe ind på de fleste kontorer. Hvis man går efter en lidt mere hyggelig stil, så kan et skrivebord af træ være en oplagt mulighed. Især egetræ er et godt valg, da det er lyst, hvilket tilføjer lidt varme til rummet. Hvis du vil have et lidt mere retro look på kontoret, så kan du vælge et hjørneskrivebord af valnød, hvilket er en lidt mørkere farve end egetræ, og som netop er med til at skabe en retro stemning.

Er du på udkig efter et ny skrivebord, kan du finde et stort udvalg af skriveborde hos http://www.boboonline.dk/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.