Du har måske set den – tv-serien ”Mad Men” om Don Draper, som arbejder som reklamemand på Manhattan i 1960’ernes New York. Serien har efterhånden opnået kultstatus, ikke blot på grund af en fængende og velskrevet historie, men i høj grad også på grund af stilen. Tv-serien har ramt plet lige i hjertet på både modeelskere, erhvervsdrivende og folk, som voksede op i årtiet, fordi den er über-cool og lækker i sit udtryk og sin måde at indfange stemningen i anden halvdel af det 20. århundrede.

Har du set serien, har du garanteret siddet og savlet over de lækre jakkesæt, de smukke kjoler, hattemoden og den realitet, at der både måtte ryges og drikkes i datidens kontormiljøer. Dengang var der stil over at gå på arbejde. Og hvorfor skal der i grunden ikke stadig være det? Med en mindre investering, kan du få et hjemmekontor, der er lige så fedt, som Don Drapers, og som får dig til nærmest aldrig at ville forlade rummet, heller ikke selvom dagen byder på bogføring og regnskab! Hvis du alligevel synes, at bogføringen bliver for meget, så kan du altid tjekke www.bogfoering.dk ud, og se, om de ikke kan afhjælpe dig med problemet.

Giv dit kontor et personligt praj

Den gennemsnitlige dansker bruger 37 timer ugentligt på sin arbejdsplads – det er over en fjerdedel af ugens syv døgn! Derfor er det vigtigt at have et lækkert kontormiljø, som indbyder til lange timer, uden det bliver en byrde. Med få, lækre elementer kan du skabe et personligt kontor, som oser af luksus og med garanti vil gøre dine venner og kolleger grønne af misundelse.

Undersøgelser viser, at smukke og indbydende miljøer har stor indflydelse på vores velbefindende. Som race er mennesket meget æstetisk anlagt, og det betyder meget for vores humør og velbefindende, at vi opholder os i smukke og gennemtænkte miljøer. Derfor er der god grund til at indrette dit hjemmekontor, så det ikke bare er et rum med et skrivebord og en computer, men så det bliver et decideret opholdsrum.

Find inspiration til indretning

Er du ikke selv nogen ørn til indretning, eller har du ikke lige øjet for, hvilke elementer, der vil gå godt sammen i et kontor, kan du altid søge inspiration. Du kan undersøge nettet, hvor det er tonsvis af sider, der har massevis af ideer til elegante løsninger til kontoret. Du kan også tjekke tv-programmer om bolig og indretning ud, eller finde inspiration i en tv-serie, som ovennævnte, hvis du har en forkærlighed for en bestemt æra eller stil. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan dit private rum skal se ud, så der er ingen grund til at holde sig tilbage.

Begynd allerede i dag indretningen af dit kontor og oplev, hvordan det giver dig langt større glæde i din arbejdsdag. Har du det godt på dit hjemmekontor, er du mere produktiv og mindre tilbøjelig til at ty til overspringshandlinger, og så kan du med god samvittighed slutte arbejdsdagen af med et glas whisky, præcis ligesom Don Draper ville gøre.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.