Er du ejer eller medejer af en virksomhed med ansatte, som arbejder i kontorlokaler? Har du overvejet, hvor stor en forskel det kan gøre for dine kunder samt dine ansatte, at have en flot og praktisk indretning i entréen til dine kontorlokaler? Det er måske ikke alle der overvejer, hvor stor en forskel det kan gøre for virksomhedens kunder, at du har styr på indretningen, i det første rum kunden oplever, når de træder indenfor døren. Førstehåndsindtryk er enormt vigtige i en salgssammenhæng. Netop derfor kan du have gavn af at købe nyt entrémøbel.

Entrémøbler indbefatter bænke og skamler, opbevaringsmuligheder som skoskabe og hattehylder, samt knagerækker, stumtjenere og mange flere praktiske applikationer. Der er mange muligheder for at gøre sin entré mere indbydende og veludrustet. Giv dine kunder en følelse af, at du kan tage hånd om, dem med en entré som gør netop det. ”Men hvilke møbler skal jeg vælge til min entré” spørger du måske. Vi har et par forslag.

Hav æstetikken i højsædet

Med kundens førstehåndsindtryk og generelle velbefindende i tankerne kan du med fordel lede efter designer møbler. Møbler med velkendt designs har nemlig den fordel, at de er genkendelige, og kan derved være vante eller hjemlige for dine kunder. Og selv hvis de specifikke møbler ikke genkendes af kunden, vil kunstnerens navn eller stil måske være velkendt. Det giver kunden noget at associere besøget hos din virksomhed med.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at finde møbler som har designs der er tiltalende, ikke bare for din kunder, men også for dig selv og dine ansatte. Nordisk design har typisk træk som får møblering til at fremstå simplistisk, stilrent og enkelt. Det er alt sammen kvaliteter som kan være med til at skabe et professionelt udtryk til en virksomheds lokaler. Æstetik og godt design er vigtige komponenter indenfor møblering, men hvilke specifikke møbler kan du have gavn af at anskaffe dig til din virksomheds entré?

Hav en indretning som er både tiltalende og praktisk

Når du arbejder på at indrette din entré, skal du selvfølgelig også have de praktiske møbler med i dine overvejelser. Det er for eksempel givet, at man bør købe en knagerække, så kunderne ikke som det første bliver mødt med en uvished om, hvad de skal stille op med sit overtøj. En god knagerække vil tillade, at man kan hænge sin jakke op uanset om denne har strop eller ej. Nogle knagerækker har endda hattehylde inkluderet. Det er en ekstra luksus som kan give en følelse af, at din virksomhed tilbyder det ekstra.

Sidst men ikke mindst kan du også anskaffe dig en stumtjener. En stumtjener har givetvis samme funktion som en knagerække, men den har et helt andet udtryk. Den klassiske stumtjener virker mere prangende og mindre hverdagspræget. Det kan være mere passende for din virksomhed at gå efter en stumtjener end en knagerække. Går du efter en stumtjener, så husk at købe hattehylden ved siden af.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.