Lav det perfekte CV

By : Estruphus 0 Comments I arbejde


  • Identificer de personlige oplysninger, der skal medtages. Find ud af hvad du skal tilføje, og hvad du skal undlade at tilføje f.eks. om du skal inkludere din civilstand eller kaldenavn.

  • Tilføj en personlig erklæring. Find ud af hvem du er, og hvordan det kan bruges til at fokusere en potentiel arbejdsgivers opmærksomhed på dine bedste egenskaber.

  • Vid hvad du skal medtage i færdighedsafsnittet. Opdag hvordan du fremhæver dine færdigheder, og sørg for at forstå forskellen mellem overførbare, jobrelaterede og adaptive færdigheder.

  • Angiv tidligere job. Find ud af de bedste måder at præsentere tidligere eller nuværende beskæftigelser der viser dig i det bedste lys.

  • Glem ikke dine kvalifikationer. Lær hvad du skal medtage, hvordan du vælger relevante kvalifikationer til et bestemt CV, og hvorfor en opremsning af samtlige punkter ikke er afgørende.

  • Skræddersy det til ansøgningen. Få færdigheder til at skrive et CV, der er tilpasset en enkelt arbejdsgiver eller en bestemt industrisektor for at få de bedste resultater.

  • Hold dit CV opdateret. Find ud af de bedste måder at holde dit CV opdateret, så det er klar med et øjebliks varsel.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag babyen med på arbejdet med disse 4 tips
8 måneder siden 0 Comments

Er det nødvendigt for dig at tage babyen med på arbejdet? Det kan være en nødvendighed af flere forskellige grunde. Selvom det er hyggeligt, så kan der opstå nogle udfordringer, når man tager babyen med på arbejde, og derfor vil denne artikel give di...

Hvad kan man tillade sig at have på, på arbejde?
8 måneder siden 0 Comments

Kan jeg virkeligt tillade mig at åbne den øverste knap i skjorten, når jeg skal på arbejde? Dette er et af de spørgsmål, som man kunne stille sig selv, hvis man var i tvivl om, hvad man kan tillade sig at iklæde sig, når man skal på arbejde. Hvad ma...

Fem tips til at få et job
10 måneder siden 0 Comments

At vide, hvordan man får arbejde er ikke altid let hvis man har begrænset erfaring på arbejdsmarkedet, men der er nogle ting, som alle kan gøre for at øge sine chancer. Netværk. Mange mennesker finder job fra folk, de kender snarere end tradi...