Overvejer du at investerer i Norwegian Cruise Line aktier? Så kan du få alt viden om virksomheden her i indlægget.

Norwegian Cruise line, er et amerikansk krydstogsrederi som blev grundlagt i 1966 af Knut Utstein Kloster og Ted Arison. Virksomheden har deres hovedkvarter i Miami Florida, USA med er indlemmet i Bermuda.

Norwegian Cruise line´s concept er at de tilbyder rejser til søs, med deres store og luksuriøse krydstogtskibe, hvor gæsterne er i fokus.

Her kan du blandt andet få suiter i forskellige størrelser, du kan fx vælge at få en kahyt hvor du har din egen altan, og sidder direkte over havets overflade, der kan også vælges vidt forskellige prisleje, her er det kun størrelsen af din pung som bestemmer hvor vildt og luksuriøst din rejse skal være. De har også helt almindelige singlesuiter til dig der bare vil nyde en god ferie, uden det behøver at koste en formue. Ombord på båden, er der mange muligheder for at slappe af, de tilbyder fx Spa oplevelser, sjove aktiviteter med familien, Kasino hvor du kan vinde store penge, butikker med alverdens produkter og priser, kunst og selvfølgelig nogle helt fantastiske restauranter.

Det er Heller ikke destinationer der er mangel på, her tilbydes stort set alle steder en skib kan komme frem, og deres udvalg dækker blandt andet Caribien, Middelhavet, Hawaii, Asien, Bahamas, Australien og mange andre steder, det er kun fantasien der sætter grænser, når du vil en tur ud med en af de store krydstogtskibe. Norwegian Cruise Line tilbyder også forskellige rejsepakker, her kan du vælge imellem pakker til skibets forskellige restauranter, udflugtspakker, eller du kan tage din familie med på bestemte afgange, og så betaler de kun skatter og afgifter, og altså ikke det fulde beløb for rejsen.

De tilbyder også pakkeløsninger, hvor du får både fly og krydstogt sammen, så du ikke skal bekymre dig om noget, bare bestil og læn dig tilbage, indtil du skal afsted. Norwegian Cruise line giver dig altså muligheden for helt selv at vælge hvordan du vil rejse, og hvad du vil opleve, og på turen er deres største opgave at du får en uforglemmelig rejse, med oplevelser ud over det sædvanlige.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.