Det er ikke alle mennesker, som er lige organiserede, når det kommer til deres arbejde og deres privatliv. Nogle mennesker trives bedst i rod, andre kan slet ikke tænke, hvis det roder omkring dem. Planlægning og dét at være organiseret, kan være svært, og det kan godt give problemer på både jobbet, men også derhjemme. Men der er nogle ting, man kan gøre for at hjælpe sig selv mere, hvilket du kan læse mere om her i artiklen.  

På arbejdspladsen 

Sidder du på et kontor, så kan det nemt tænkes at du også skal håndtere e-mails i løbet af dagen. Det er derfor en god idé at gennemgå dem, når du møder ind. Derudover, er en kalender på computeren selvfølgelig også relevant. Men man skal også tænke sig godt om, når det kommer til kalenderen, og være realistisk omkring tiden. Det handler blandt andet om at klare de opgaver, som er urgent, som altså haster. Planlægningen af arbejdsdagen, skal gøres sådan at opgaverne ikke bygger op, og bliver for uoverskuelige. Derfor skal man også tænke smart her.  

I privatlivet 

Det er heller ikke kun på arbejdspladsen, at det giver mening at planlægge sin dag. I privatlivet, kan der være mange ting, man skal have styr på i ugens løb. Måske, er der børn og aftaler, der skal overholdes. Fritidsinteresser, sport, handle og gøre rent, kan også være relevante at plotte ind i en kalender. Det giver måske mening at bruge søndagen hver uge, på at planlægge næste uge. Så er det nemmere at holde styr på tingene. Og apropos tjek på tingene, så kan man hvis man er boligejer også holde styr på sit forbrug derhjemme, hvilket gør hjemmet endnu smartere. Du kan læse mere om online varmeregnskab via linket. Dette er en digital løsning, som kan være yderst relevant i hjemmet.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.