Er du i tvivl om hvad du kan gøre hvis en medarbejder eller kollega på arbejdspladsen, oplever et tab og gennemgår en periode med sorg? At miste en bekendt, er noget som alle på et tidspunkt i livet vil opleve, og det kan være svært at skulle rumme alle de følelser der opstår i denne situation. I den tid er det en kæmpe hjælp med mennesker omkring en som står klar til at hjælpe, og som i en svær tid kan lette byrden. 

Desværre sker det engang i mellem at en man har nær går bort. Det er en oplevelse som alle kommer til at opleve på et tidspunkt i livet, og når det pludselig sker, kan det være en svær tid at gå igennem. At miste en som står en nær, medbringer ofte en stor sorg, og der er mange følelser der i den tid skal rummes. 

Når en kollega eller en medarbejder på arbejdspladsen er ude for et dødsfald, er det en stor hjælp hvis man står klar til at hjælpe. I en tid hvor der skal foretages mange praktiske planlægninger, samtidig med at man er følelsesmæssig påvirket, kan hverdagens simple opgaver være uoverskuelige. Du kan starte med at anbefale en god bedemand til din kollega eller medarbejder, så de kan få hjælp med fx begravelse Hørsholm, hvis I befinder jer i nordsjællandsområdet. 

Få en bedemand til at hjælpe med begravelse Hørsholm, Allerød eller Blovstrød 

Når man oplever et dødsfald er en af de sidste ting man kan overskue nok alle de praktiske ting som skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse. Skal I holde begravelse Hørsholm, eller omegn, står Uldahls klar til at hjælpe dig. En bedemand er super behjælpelig i den svære situation, og kan være en hånd at holde igennem de praktiske gøremål i forbindelse med en begravelse Hørsholm. 

UIdahls er yderst professionelle og har mange års erfaring med begravelser og bisættelser. Med en hjælp fra en kompetent bedemand, vil du blive taget igennem forskellige beslutninger, som du måske ikke selv kan overskue at tage stilling til. Dette er blandt andet, hvilke blomster i ønsker på kisten, i kirken eller på gravstedet. Desuden hvilket musisk og salmer der skal spilles. Samt andre praktiske ting som også spiller ind ved en begravelse. 

Det kan du gøre som chef

Er du chef for en medarbejder som har oplevet et dødsfald, og som er ved at bearbejde sorgen er der meget du kan gøre som chef. Hvis du også gerne bare vil være forberedt i fremtiden, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser til hvordan man håndterer personlige dødsfald hos en medarbejder. Som chef er det af stor betydning og lettelse, hvis man viser forståelse og er medfølende. 

I en tid hvor mange ting er svære, kan det kræve at man tager afstand fra arbejdet, og det kan være svært at overskue hverdagens sædvandlige tumult, med samme overskud som man plejer. Derfor kan du som chef for det første forsikre din medarbejder om at hvis de har brug for at tage fri for at bearbejde sorgen, så har de fuld rettighed til det. Desuden er det altid godt at tilbyde en hjælpende hånd, og forsikre din medarbejder om at de altid kan komme og vende sine problematikker med dig som chef.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.