tyverisikring

Om din virksomhed er en stor international koncern eller en lille startup, er der chancer for at du ikke ville kunne klare omkostningerne, der er ved indbrud. Specielt for virksomheder, der kæmper med at holde sig oven vande i en uforudsigelig økonomi, kan et indbrud tyveri være det, der gør forskellen mellem succes og øjeblikkelig fiasko.

Mange mennesker tænker over, at de skal sikre deres hjem forsvarligt mod indbrud og tyveknægte, men det er nemt at glemme, at din virksomhed er mindst ligeså udsat, og derfor også skal bruge tyverisikring.

Derfor får du her, vores 4 bedste tips til at gardere din virksomhed mod tyvenes lange fingre, så du kan fokusere på at skabe vækst i stedet.

1.    Tænd lyset

En af de bedste metoder til at afskrække tyve, er at sørge for, at der er lys i dine lokaler. Hvis du sørger for at dine lokaler er godt lyst op, både udenfor og indenfor, vil tyvene være mere nervøse for at gå efter dig, og derfor vil de formentlig lede andre steder først.

Derfor skal du være opmærksom på mørke områder på kontoret og overveje at installere bevægelsessensorer på lys udenfor.

Lys hjælper ikke kun til at afskrække tyvene, men også til, at forbipasserende kan se, hvis der er gang i et indbrud, så de nemmere kan hjælpe med at genkende tyvene.

2.    Beskyt dine værdigenstande med alarmer og pengeskabe

Alarmsystemer har bevægelsessensorer, som aktiverer dem, hvis der er nogle på dit område, mens de er aktiveret. Disse systemer vil øjeblikkeligt give besked til alarmselskaber og politiet, som så kan reagere hurtigt, hvis du har ubudne gæster.

Et pengeskab er også en rigtig god idé til dine vigtige dokumenter og kontanter. De kan både beskytte dem mod indbrud og mod brand, så du ikke risikerer noget. Selvfølgelig kan du med den rette forsikring få de fleste ting refunderet, men vigtige dokumenter kan være svære at erstatte, hvis du ikke har kopier af dem.

3.    Gør det sværere for tyven at få adgang til din virksomhed

Overvågningskameraer er ikke kun en effektiv sikkerhedsforanstaltning inde i din virksomhed – de er mindst ligeså effektive, hvis du sætter dem op udenfor. De har både en afskrækkende effekt, hvis tyven kan se dem, samtidig med at de kan hjælpe dig med at finde tyven, mens han planlægger sit indbrud, i stedet for at vente til efter uheldet er sket.

Hvis du ikke kan, eller må, sætte udendørskameraer op, kan en anden løsning være at sætte skilte op, hvor du proklamerer overfor tyven, at du har installeret overvågning – det har en rigtig god afskrækkende effekt.

4.    Sørg for sikkerhedsmærkning på alle værdigenstande

Din virksomhed har formentlig mange ting, som det ville være kedeligt at få stjålet – selvom forsikringsselskaber vil godtgøre for meget, er det stadig en stor proces at skulle til at købe ind og implementerer nye computere tilbage ind i systemet. Derfor kan tyverimærkning af IT-udstyr være en rigtig god løsning for alle virksomheder. Så bliver det meget minde attraktivt for tyvene at nappe dem med, når de er på rov.

Med disse råd er du og din sikkerhed meget bedre sikret mod ubudne gæster, og i slipper for at skulle bruge tid og penge på at kæmpe med forsikringer og bygge op igen, når tyvene er stukket af med værdigenstandene.

Ekstratip: Hvis din virksomhed også vil sikre sig mod støj- eller støjklager, kan i hos Fadeceilings få kyndig rådgivning og hjælp med at lydisolere jer. Så er i sikrede mod stort set alle udefrakommende faktorer, som kan hæmme produktionen i din virksomhed.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.