Som lille selvstændig legetøjsbutik kan det være svært at klare sig imod de store butikker, der alle har nogle kæmpe webshops, der bugner af legetøj. Der er så mange muligheder, at det som forælder eller gavekøber til et barn kan føles som om, at de store butikker har alt i hele verden. Derfor kigger man slet ikke i de mindre butikker.

Det er dog rigtig ærgerligt, for der er mange gode ting at finde i de mindre butikker. Det er ikke mindst i forhold til, at du ofte kan få nogle ting, som du ikke kan få i de større kædebutikker. Hvis du leder efter gaver til børn, er det derfor oplagt, at du ser på de mindre butikker og finder det, som du skal bruge der.

Find en dåbsgave, som barnet kan bruge i mange år

Det gælder ikke mindst, hvis du er på jagt efter en eller flere dåbsgaver. De fleste, der køber en dåbsgave, vil gerne have, at det er en lidt mere særlig gave. En gave, som barnet kan have glæde af i mange år fremover, eller som vil vække gode minder hos barnet, når han eller hun ser gaven – også som teenager og som voksen. Der skal derfor lægges nogle flere tanker i gaven, end at det bare skal være en gave fra en af de store legetøjskæder.

En ting, der vil holde i mange år fremover, og som vil få en helt særlig plads i barnets hjerte, er, hvis du giver ham eller hende et træ. Det kan være et frugttræ, så barnet har mulighed for at spise frugterne fra sit eget træ.

Det kan også være et maleri i en flot ramme eller et bordflag med indgraveret navn, som familien kan sætte på bordet, når barnet har fødselsdag. Både maleri og ramme er noget, som vil kunne følge barnet i mange år fremover.

Lad dig inspirere af de selvstændige legetøjsbutikker

Har du svært ved at finde på, hvad du skal give i gave, kan du få mange gaveideer ved at kigge i de selvstændige legetøjsbutikker. Enten i deres fysiske butikker eller i deres netbutikker, hvor du også vil kunne danne dig et overblik over deres store udvalg.

Det er særligt en god ide for dig, hvis du er på jagt efter noget legetøj, der for eksempel er økologisk, ikke indeholder skadelige kemikalier og lignende. Der vil du helt sikkert kunne finde en legetøjsbutik, der har forhandlet sig i at forhandle lige præcis den form for legetøj. Det er særligt godt til mindre børn, der putter legetøjet i munden.

Du kan også overveje, om det vil være bedre at give barnet en oplevelse. Det kan for eksempel være at give et gavekort, så barnet og dets forældre kan komme i Zoologisk have, eller så de kan komme ind og se en god film sammen. Til en helt almindelig fødselsdag behøver det jo ikke at være en ting, som barnet kan bruge i mange år fremover, som du giver. Det kan også bare være en god oplevelse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.