skarp

Føler du dig slatten og dårligt oplagt når du møder ind? Vi kan selvfølgelig alle sammen have en dårlig dag. Dog er det vigtigt for det professionelle look, at du fremstår stringent og velholdt. Derfor kan vi alle bruge disse tre gode tips til ting du kan forbedre i din skønhedsrutine, sådan at du dels kan være bedre tilpas i din udstråling dels kan spare tid på denne. Du vil med disse kunne forbedre både din fremtræden og din morgen. Dermed bliver du både bedre privat og professionelt.

Tip nr. 1: morgenmakeuppens højre hånd

Er du også træt når du står op om morgenen for at lægge din makeup? Det kan du nemt lave om på. Det eneste du skal gøre er at investere i en sminkebord. Du undrer dig måske over hvordan dette skal hjælpe dig? jo ser du, med et sminkebord kan du ændre din morgenrutine fra noget der er tidskrævende og ubehageligt, i det sterile lys fra din badeværelseslampe, til en hyggelig morgenstund ved sminkebordet. Du vil kunne nyde din tid foran bordet, og kunne betragte den som et tidsrum, hvor du kræser for dig selv og din hud. Det vil være ægte ”dig tid”. Du kan se et bredt udvalg af sminkeborde her. Når du har begyndt din morgen roligt, vil denne ro kunne følge dig gennem dit arbejdsliv resten af dagen. Den nyligt fundne ro, vil kunne mærkes i din dømmekraft og præcision, du vil ganske enkelt være en bedre medarbejder.

Tip nr. 2: en sødelig duft

En vigtig del af at fremstå frisk overfor sine medarbejdere, er at dufte friskt. Du kan nemt narre dine kollegaer efter en sen nat, ved at tage en sødelig parfume på. Dog kan parfume være skadeligt for huden, og er ofte heller ikke et naturligt produkt. Her er rosenvand den eneste rigtigt fornuftige mulighed. Rosenvand har en unik og lækker duft af dugklar friskhed. Undersøg forskellige tilbud på rosenvand her. Rosenvand virker også fugtende og rensende på huden, på denne måde er det ikke bare at du ser ud til at være frisk, du vil også føle at din krop har det sådan. Rosenvand er et produkt du kan påføre din krop efter fx et bad, men kan også sagtens inkorporeres i din morgenrutine.

Tip nr. 3: stramme bryn

Det sidste tip er et der vil spare dig tid hver morgen. Vi ved alle, at optegnede øjenbryn er et must, når det kommer til at se skarp ud på arbejdspladsen. Dog er det de færreste der har tænkt over, at der faktisk kan spares en masse tid, hvis øjenbrynene er farvede på forhånd. Farver du dine øjenbryn, behøver du kun at gøre det sjældent, til gengæld vil dine bryn sidde stramt som altid. Hvis du klikker på dette link, vil du kunne se et bredt udvalg af forskellig øjenbrynsfarve. Så snart du har investeret din tid og en lille sum, i at farve dine øjenbryn, vil du opdage hvor meget nemmere det er, ikke at skulle bruge tid på at tegne dem op hver morgen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.